revolucionaren tretma dviga, vihanja in nege naravnih trepalnic.
Za negovane, zdrave, zavihane in svilnate trepalnice.

revolucionarna, profesionalna nega in laminacija za obrvi.
Z njo boste “ukrotile” dlačice, hkrati pa bodo postale mehke ter svilnate. 

InLei Lash Filler tretma

InLei® Lash Filler je revolucionaren produkt na področju “Lash Lifta”, ki za razliko od običajnega keratinskega vihanja trepalnic krepi strukturo naravnih trepalnic in hrani koreninski mešiček tudi več mesecev po tretmaju.

Vsi izdelki uporabljeni med Lash Filler tretmajem, so proizvedeni v Italiji upoštevajoč vse predpise in standarde za kozmetične izdelke.

Gre za edinstven tretma na trgu, katerega rezultati so bili klinično dokazani s strani svetovno znanega inštituta v Milanu. Na podlagi dolgotrajnih raziskav so uspeli dokazati, da bodo vaše naravne trepalnice po treh zaporednih tretmajih debelejše do 24 %!

Trepalnice bodo po tretmaju zavihane, polne sijaja, zdrave, svilnate in mehke na otip.

ZA KAKŠEN TIP STRANK JE TRETMA ZANIMIV?

Lash Filler je revolucionaren tretma dviga, vihanja in nege naravnih trepalnic. Uporablja blage in neškodljive izdelke za naravne trepalnice, zato lahko stranka tretma ponavlja na 3 do 5 tednov (v primeru nege, tj. krepitve naravnih trepalnic), čeprav so rezultati ukrivljenosti vidni do 8 tednov.

Lash Filler je vse bolj in bolj iskana storitev, je v trendu in tu, da ostane – in stranke ga imajo rade!

NEGA PO TRETMAJU:

In Lei Brow Bomber tretma

InLei® BROW BOMBER je revolucionarna, profesionalna laminacija in nega za obrvi hkrati. Z ​njo boste dlačice “ukrotile”, hkrati pa bodo postale mehke ter svilnate. Laminiranje obrvi na povsem novem nivoju.

InLei Brow Bomber [laminacija obrvi] je tretma, osnovan na nežni trajni, barvanju in hranjenju dlačic. Prednost tega tretmaja, je ravno v hranjenju dlačic s pomočjo hidroliziranih olj, ki jih najdemo v zaključnem hranilnem maslu Brow Bomber 3. Zaradi svojih majhnih molekul olja lažje prodrejo v globino dlačice in jo tam hranijo tudi po samem tretmaju!

ZA KAKŠEN TIP STRANK JE TRETMA ZANIMIV?

Z laminacijo po postopku Brow Bomber postanejo dlačice mehke, svilnate in ukrotljive na ta način, da vam z enostavnim potegom krtačke omogočajo poljubno oblikovanje in postavitev.

KONTRAINDIKACIJE (ZA KOGA TRETMA NI PRIMEREN)?

Zakaj laminacija Brow Bomber?

Ker NI SAMO laminacija, ampak NEGA za tvoje obrvi.
Ime Brow Bomber izhaja iz hranilnega masla Brow Bomber, ki ga na obrvi nanašamo kot zaključni produkt in nego.
Maslo vsebuje naravna, hranilna in negovalna olja ter ekstrakte, ki poskrbijo za dolgotrajno nego obrvi.
Posebnost? Hidrolizirana olja, ki lahko zaradi svoje majhnosti molekul prodrejo globje v dlačice in jih tam negujejo tudi po samem postopku.

Pomembna olja:

Učinek na obrveh drži 6–8 tednov, z redno nego (mazanjem z mastno kremo ali oljem), pa tudi nekoliko dlje.

NEGA PO TRETMAJU: